Luby Kastély

Kastélymúzeum

Vetélkedő:

A Luby Interaktív Kastélymúzeum egyedi és különleges programmal várja az érdeklődőket. A látogatók – tesztelve tudásukat, ügyességüket – modern informatikai eszközök alkalmazásával játékos formában, versenyezve oldják meg a feladatokat. Ennek során időutazást téve megismerik Szatmár megye történelmi és irodalmi értékeit. A különböző nehézségi szintek lehetővé teszik a versenyt a különböző korosztályok számára is.

Szabaduló szoba:

Az interaktív játék része a szabaduló szoba. Furfangos, fejtörős logikai játék, mely nagyszerű csapatépítő is egyben. Pusztán józan paraszti észre, találékonyságra és némi kreativitásra lesz szükség a szabadulós játék sikeres teljesítéséhez.

Szatmári Barangoló:

Az élő társasjáték segít a környék nevezetességeinek megismerésében. 40 m2-en barangolhatod be Szatmár látványosságait, és tudhatsz meg nagyon sok érdekességet a látnivalókról.

Maradandó élményt nyújt minden korosztálynak, ideális program iskolai csoportok, családok, baráti társaságok számára!

Interaktív játékokon való részvétel árai:
  • Teljes árú jegy: 1.800.- Ft
  • Diák és nyugdíjas jegy: 1.500.- Ft
  • Családi jegy (2 felnőtt, 2 gyermek részére): 4.500.- Ft
  • Csoportos, kedvezményes jegy (8 főtől érvényes): 1.400.- Ft
6 éven aluliak számára a kastély megtekintése díjmentes

A számtalan színes program mellett a kastély időszakos kiállításoknak is helyet ad, illetve nagyszerű élményt nyújtanak Erdélyi Tibor fafaragó művész, 3 tematikában készült munkái az állandó kiállítás keretein belül.

Kastély megtekintése vezetővel, Pálmaház bejárása vezetővel, Rózsakert megtekintés: 1.000.- Ft/fő

A kastélymúzeum üzletében helyben készült házi szörpök, lekvárok, a kastély kertjéből származó rózsasziromból készült termékek és egyéb érdekességek várják a kedves vásárlókat.

Szamárháton Szatmárban

A sokszínű program részeként lehetőség van 50 db kényelmes Luby-kerékpár bérlésére.

Különböző nehézségi szintű kerékpártúrát ajánlunk azoknak, akik jobban meg szeretnék ismerni Szatmár varázslatos tájait.

Képzett túravezetőnk segítségével biztonságosan túrázhatnak a környéken.

Luby Interaktív Katélymúzeum és Antik Rózsák Kertje

4922 Nagyar, Luby Kastély (Petőfi Sándor u. 6)
Vezetékes telefon: +36 1 6 33 33 88
Mobil telefon: +36 20 479 4313
E-mail cím: info@luby.hu

Autóval:

Az M3-as autópálya könnyen megközelíthetővé teszi Nagyart. A főváros felől az autópályán haladva két lehetőségünk is van:

  • Az autópályát a mátészalkai lejárónál elhagyva, a 49-es, majd a 491-es úton továbbhaladva, Fehérgyarmat felé kell venni az irányt. Fehérgyarmatról északnak fordulunk Tivadar felé, majd jobbra térünk Szatmárcseke irányába, Kisaron keresztül. Kisartól 3,2 km-re található Nagyar. A falu központjában található a Luby-kastély.
  • Az autópályát Vásárosnaménynél elhagyva haladunk végig a következő falvakon: Vásárosnamény, Gergelyiugornya, Jánd, Gulács, Tivadar, Kisar, Nagyar.

Nyíregyháza felől a 41-es főúton tudjuk megközelíteni Nagyart.

Vonattal:

A fővárosból indulva: Nyugati pályaudvar- Debrecen- Mátészalka- Fehérgyarmat. Fehérgyarmatról menetrendszerű autóbusz-járatokkal tudjuk megközelíteni a Luby-kastélyt.

Busszal:

Fehérgyarmat autóbusz-pályaudvaráról naponta négy alkalommal indul busz Nagyarba, a menetidő 20 perc.

Kerékpárral:

Nagyar megközelíthető kerékpárral Fehérgyarmatról, jó minőségű, aszfaltozott kerékpárúton, mely Kisarig tart. Panyola, Szatmárcseke és Vásárosnamény felől a Tisza töltésén haladó kerékpárúton juthatunk Nagyarba.

GPS koordináták:

GPS: 48° 3 27.5″ N 22° 33 15.5″ E

A kastély egész évben látogatható az alábbi nyitva tartási rend szerint:

Május – Szeptember:

kedd – vasárnap: 9:00-17:00

hétfő: zárva

Október – Április:

kedd – szombat: 9:00 – 17:00

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>